Njesi e jashtme Chiller Compress 3000 ODU

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Fuqia

Bosch

Chiller Compress 3000 ODU

Njesia e jashtme

Pompat e nxehtësisë Bosch përdorin një qark ftohës për të marrë nxehtësinë latente nga ajri i jashtëm, për ta kthyer atë në nxehtësi dhe për ta përdorur atë energji termike në sistemet hidronike dhe të ujit të nxehtë.
Duke transferuar nxehtësinë në ujë, pompa e nxehtësisë mund të lidhet me një sistem ngrohje hidronik dhe të sigurojë ujë të nxehtë në të njëjtën kohë. Me një temperaturë maksimale të ujit të nxehtë dalës prej 55°C, pompa e nxehtësisë Bosch është e përshtatshme në mënyrë ideale për sistemet e ngrohjes me temperaturë të ulët, p.sh. nën dysheme ose radiatorë specialë të pompës së nxehtësisë.
Pompat e nxehtësisë ajër-ujë Bosch nxjerrin energji nga ajri i jashtëm në temperatura deri në -20°C, kështu që ato janë ideale për të siguruar ngrohjen e shtëpisë me kosto të ulët gjatë gjithë vitit.
Pompa e nxehtësisë ajër-ujë Bosch vjen me një periudhë gjithëpërfshirëse 2 vjeçare. garancion.

Performanca
Pompat e nxehtësisë Bosch kanë një kompresor shumë efikas dhe efektiv të tipit rrotullues që lejon temperaturën e rrjedhjes 55ºC nga pajisja. Kjo temperaturë më e lartë e daljes lejon që pompat e nxehtësisë Bosch të jenë efektive
kombinuar me radiatorë të cilët zakonisht duhet të jenë të përmasave të mëdha. Megjithatë, kudo që është e mundur, rekomandohet një sistem ngrohje nën dysheme si sistemi më i pajtueshëm i emetuesve të nxehtësisë. Kompresori rrotullues lejon që pompat e nxehtësisë Bosch të ofrojnë vlerësime të shkëlqyera COP.

Koeficienti i Performancës
Performanca dhe efikasiteti i një sistemi pompë nxehtësie me burim ajri matet zakonisht me Koeficientin e Performancës (COP). COP është një llogaritje e thjeshtë që përcakton se sa energji mund të nxjerrë pompa e nxehtësisë nga burimi i energjisë në krahasim me sasinë e energjisë elektrike të përdorur nga pompa e nxehtësisë.

Karakteristikat

  • Efikasiteti i energjisë - efikasitet deri në 400% me CoP deri në 4
  • Kontrollues i integruar dhe inteligjent i pompës së nxehtësisë HPC400
  • Temperatura maksimale e daljes 55ºC
  • Punon deri në temperaturat e jashtme -20ºC
  • I përshtatshëm për përdorim me ngrohje nën dysheme dhe radiatorë me madhësi të përshtatshme
  • Lehtë për t'u instaluar dhe mirëmbajtur
  • Kompresori i fillimit të butë
  • Zhurmë e ulët
  • Projektuar për lidhje me të gjitha llojet e sistemeve të ngrohjes hidronike

KODI:

KODI:20227

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!