Njesi e jashtme Chiller Compress 6000 AW - 3 faze

Bosch

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Fuqia

Bosch

Chiller Compress 6000 AW

3-faze

Njesia jashtme

Bosch Compress 6000 AW 13 dhe 17 KW janë njësi tokësore të jashtme të pompës ajër/ujë Bosch Compress 6000.

Pompat e nxehtësisë AW janë krijuar për të punuar në kushtet klimatike të vendeve nordike; me mbrojtje të përmirësuar nga korrozioni, shkrirje efikase dhe një sistem të sofistikuar kullimi të kondensatës.

Karakteristikat dhe përfitimet e serisë Compress 6000

  • Ulje e ndjeshme e kostove të ngrohjes për shkak të faktorit të lartë të konvertimit të COP deri në 5.0.
  • Ngrohje dhe ftohje komode për shkak të kontrollit të inverterit të kompresorit.
  • Zhurmë e ulët dhe pamje tërheqëse.
  • Kontroll i përshtatshëm nga smartphone ose tableti juaj.
  • Punon në mënyrë autonome ose në kombinim me një sistem tjetër ngrohjeje.
  • Instalim i shpejtë pa gërmime të gjera, shpime pusesh dhe kosto të restaurimit të vendit.
  • Pompa është e lehtë për tu trajtuar, ka nevojë minimale për mirëmbajtje dhe riparim.

KODI:

KODI:20081

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!