Chiller DC Inverter / Trefazor

Hakson

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

HAKSON

Chiller DC Inverter A+++ Trefazor

hakson 313

HAKSON është një markë lider e përkushtuar duke ofruar produkte të jashtëzakonshme të ajrit të kondicionuar.
Me fokus në inovacionin dhe kënaqësinë e klientit, ne ofrojmë zgjidhje të avancuara teknologjikisht që sigurojnë super komoditet dhe efikasitet.

Pompë nxehtësie për temperatura ekstrem të ulëta me monobllok kompresor EVI Seria B

Wifi i integruar

                                                                

             Fast Installation                     Wi-Fi Standart                          Auto Mode

Investimi në një chiller Hakson shkon përtej blerjes së një pajisjeje ftohëse; është një angazhim për rehati superiore, efikasitet energjetik dhe teknologji inovative. Ndërsa përpiqemi për një të ardhme më të rehatshme dhe të qëndrueshme, Hakson qëndron si një fener i përsosmërisë në botën e ajrit të kondicionuar.

HAKSON, ne kujdesemi për ju.

Zotërimi i komfortit: Arti i ekselencës dhe cilësisë në çdo njësi Hakson

Imagjinoni një njësi që nuk është thjesht një makineri, por një kryevepër. Në Hakson, ne kemi zotëruar artin e kombinimit të përsosmërisë dhe cilësisë në çdo produkt që krijojmë.

Mjeshtëria është në qendër të asaj që ne bëjmë. Ekipi ynë i përkushtuar i inxhinierëve dhe dizajnerëve derdh ekspertizën dhe pasionin e tyre në çdo detaj, duke siguruar që çdo njësi Hakson të jetë një testament i cilësisë së pakompromis.

Nuk ka të bëjë vetëm me funksionalitetin; ka të bëjë edhe me estetikën. Njësitë tona  janë krijuar për t'u përzier pa probleme me hapësirën tuaj, duke i shtuar një prekje elegance mjedisit tuaj. Ne besojmë se rehatia e vërtetë përfshin performancën dhe estetikën.

Kur zgjidhni një njësi Hakson, nuk po bëni vetëm një blerje - po investoni në një përvojë. Është mjeshtëria e rehatisë, e krijuar me përpikëri për të transformuar mjedisin tuaj në një strehë relaksi dhe mirëqenieje.

Të dhëna teknike -  Download Monobloc Technical Specification

Modeli HP014P3 HP018P3 HP024P3
Kapaciteti i ngrohjes kW

14.4

(5.30~16.50)

18.77

(6.20~20.50)

24.33

(6.50~26.10)

Fuqia hyrëse 1.15-4.15 kW 1.36-5.28 kW 1.78-6.45 kW
Kapaciteti ngrohës 4.90-15.10 6.30-19.90 6.90-26.10
Kapaciteti ftohës 4.50-13.50 kW 5.50-17.50 kW 5.20-20.30
Eficenca enegjitike A+++ A+++ A+++
Ftohësi R32 R32 R32
Rrjedha e vlerësuar e ujit 2.5 m3/h 3.2 m3/h 3.2 m3/h
Lloji i motorit të ventilatorit Dc Inverter Dc Inverter Dc Inverter
Sasisa e ventilatorëve 1 2 2

Temperatura e funksionimit

(për ngrohje)

-25~45 °C -25~45 °C -25~45 °C

Temperatura e funksionimit

(për ftohje)

16~45 °C 16~45 °C 16~45 °C
Zhurma në 1 m distancë 52 dB(A) 54 dB(A) 54 dB(A)
Dimensionet mm 1110x480x850 1110×445×1450 1110×445×1450
Dimensionet e paketimit mm 1160×570×1000 1160×530×1600 1160×530×1600
Pesha neto 125 kg 155 kg 155 kg
Pesha bruto 140 kg 175 kg 175 kg

KODI:

KODI:29672

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!