Chiller Energy Genius

Sabiana

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Sabiana

Chiller Energy Genius

 • Kompresorë rrotullues të dyfishtë me inverter hibrid DC, kombinim i PAM (Pulse Amplitude Modulation) dhe PWM (Pulse Width Modulation) që optimizon funksionimin të kompresorit në të gjitha kushtet e punës, duke minimizuar luhatjet e temperaturës dhe duke siguruar komoditet perfekt, me një ulje të ndjeshme të konsumit të energjisë elektrike.
 • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me shtytës të pajisur me tehe të karakterizuar nga një profil i projektuar për të garantuar një shpërndarje më e mirë e ajrit në spirale dhe në të njëjtën kohë nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit.
 • Thjeshtësia e instalimit dhe vënies në punë falë modulit hidronik të integruar në njësi dhe ndërfaqes së përdoruesit WUI të ofruar me njësinë.
 • Mundësia e prodhimit të ujit të nxehtë me temperatura deri në 60°C (57°C për madhësinë 21T) që lejon përdorimin e këtyre pajisjeve jo vetëm në sistemet fan coil dhe panelet e dyshemesë por edhe për sistemet e radiatorëve dhe për prodhimin e ujit të ngrohtë shtëpiak. Nëpërmjet lidhjeve hyrëse dhe dalëse, njësia menaxhon valvulën me tre drejtime dhe sondën e temperaturës së rezervuarit të ujit të ngrohtë shtëpiak.
 • Efikasitet i lartë i energjisë falë karakteristikave termodinamike të ftohësit R410A dhe zgjedhjen dhe madhësinë e komponentëve. Njësitë Energy Genius janë pompa nxehtësie të optimizuara në ngrohje por me performance te shkelqyer edhe ne ftohje.
 • Gamë e gjerë funksionimi si në ftohje ashtu edhe në ngrohje, e krijuar për të ofruar maksimumin performancë e lartë në një gamë të gjerë temperaturash.
 • Menaxhimi i temperaturës së ujit në dalje me pikë të caktuar ose nëpërmjet zgjedhjes së paravendosur, kurbë klimatike e personalizuar për të garantuar shpërndarjen në të gjitha kushtet e motit me potencial të qëndrueshëm ekuivalent me ngarkesën e imponuar nga përdoruesit.
 • Integrimi i njësisë në sisteme me burimet ekzistuese të nxehtësisë. Duke përcaktuar parametrat. Kalimi në burim alternativ të nxehtësisë siguron funksionim të vazhdueshëm me më shumë kursime dhe rehati optimale në të gjitha kushtet e motit.
 • Mundësia e instalimit në konfigurimin master/slave deri në maksimum 4 njësi të së njëjtës madhësi.
 • Ndërfaqja e integruar Modbus.
 • Kostot e reduktuara të mirëmbajtjes falë kompresorëve dy rrotullues që nuk kërkojnë mirëmbajtje, diagnostikimi i shpejtë i çdo defekti dhe aksesi në historikun e tyre nëpërmjet ndërfaqes së përdoruesit WUI.

KODI:

KODI:20837

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!