Chiller Samurai M

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

HITACHI

Chiller Samurai M R410A

Koncept 100% modulues

Falë kompresorit të tij inverter dhe tifozëve të tij të ndërruar në mënyrë elektronike, Samurai M përfiton nga saktësia reale e rregullimit. Më pas marrim temperatura të qëndrueshme të ujit dhe reaktivitet më të mirë në rast të prishjes së ngarkesës. Ky rregullim i mirë lejon gjithashtu që të bëhen kursime të konsiderueshme të energjisë në rast të ngarkesës së pjesshme.
SAMURAI M KONDENSIMI VETËM NGA AJRI I FTOHTË / REVERSIBËL_1

Niveli shumë i ulët i zhurmës

Gama e Samurai M është më e qeta në treg. Përveç kësaj, të gjitha modelet kanë një opsion të nivelit të ulët të zhurmës që kursen mesatarisht 6dB(A) dhe kështu maksimizon komoditetin e përdoruesit.
SAMURAI M KONDENSIMI VETËM NGA AJRI I FTOHTË / REVERSIBËL_2

Ekselenca e energjisë

Samurai M është projektuar për të përmbushur kërkesat e efiçencës së energjisë në përputhje me rregulloret më të fundit evropiane të eko-dizajnit. (SEER: 4.5, SCOP: 3.26, SEPR HT: 6.02)

Modulariteti dhe siguria

Koncepti modular i Samurai M lejon që deri në 16 grupe të kombinohen në mënyrë që të përshtaten me të gjitha projektet dhe evolucionin e tyre. Më pas ne marrim siguri unike në treg falë pavarësisë së secilit prej moduleve.

KODI:

KODI:24369

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!