Chiller Samurai S

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

HITACHI

Chiller Samurai S

Dizajn modular të adaptueshme për çdo hapësirë

Modelet modulare janë zgjidhja ideale për të shpejtë, instalime kompakte që kërkojnë makineri që janë të adaptueshëm me hapësirën. Njësitë shumë efikase mund
të kombinohen për të arritur fuqinë e kërkuar, duke garantuar funksionalitetin.

 • Kapaciteti - Ftohje (nominale) - 17.80 kW
 • EER - 18,50
 • COP - 2,56
 • Fuqia e zërit (ftohje) Ngarkesa e plotë - 74 dB(A)
 • Zhurmë e ulët - 69 dB(A)
 • "Nr. dhe lloji i kompresorit/ nr. i qarqet" - 1 - Lëviz Inverter DC
 • Ftohës - R410A
 • Ngarkesa e ftohësit - 4,00
 • Shpejtësia nominale e rrjedhës (Ftohje - Ngrohje) - 0,82-1,03 l/s
 • Presioni statik i disponueshëm - 110 kPa
 • Diametri i tubit të ujit  - 1 inç
 • Gama e punësFtohja / -5 +48 ºC
 • Ngrohje / -20 +25ºC
 • Temperaturat e prodhimit të ujit Ftohje - 5 + 15 ºC
 • Ngrohje - 30 + 52 ºC
 • Furnizimi me energji elektrike - 1N~200V 50Hz
 • Konsumi Ftohje - 6,95 kW
 • Ngrohje - 6,30 kW
 • Rryma maksimale (230 V) - 30,70 A
 • "Dimensionet pa komplet hidraulik
  (H x P x D)" - 1,320 x 995 x 360 mm
 • Pesha operative - 141 Kg

Gama e funksionimit i përshtatshëm për sisteme PROCESS dhe COMFORT

Gama e Samurai S mund të përshtaten në mënyrë të përsosur si për impiantet e përpunimit ashtu edhe për klimatizimin sistemeve. Si standard, diapazoni i funksionimit është në gjendje të plotësojnë kushte të shumta të projektimit. Versionet e pompës së nxehtësisë garantojnë ujë të nxehtë prodhimi me temperatura të jashtme deri në -15ºC, dhe -20ºC në rastin e gamës Samurai S.

Efikasitet i lartë, duke përmbushur kërkesat e Nivelit 2 të Ekodizajnit

Nivele të larta të efikasitetit si në ftohje ashtu edhe në ngrohje.

Dizajn modular të adaptueshme për çdo hapësirë

Gama Samurai S, falë kompresorëve me lëvizje dhe kompresorëve rrotullues inverter, janë të adaptueshëm për aplikacione të vogla, të mesme dhe të mëdha. Si standard, ato vijnë me pothuajse të gjithë aksesorët e nevojshëm instalimi, për të zvogëluar rrezikun e gabimit gjatë instalimit dhe nisjes.

ID - RHMA-7AVN

KODI:

KODI:24314

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!