Chiller Yutaki M

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Fuqia

HITACHI

Chiller Yutaki M / A+++ / R32

Duke ju mbajtur ngrohtë në muajt më të ftohtë


Yutaki M_0

Krijuar për çdo mot

Gama e gjerë e temperaturës së funksionimit të pompës kompakte të nxehtësisë Yutaki M përballon edhe në mot ekstrem deri në -25 gradë Celsius. Sistemi jep nxehtësi përmes ngrohjes nën dysheme dhe radiatorëve të temperaturës së ulët dhe të lartë, dhe prodhon ujë të nxehtë, duke e bërë atë një zëvendësim ideal të bojlerit.

Komoditet dhe efikasitet

Yutaki M_1

I qetë dhe kompakt

Gjurma e modeleve të reja reduktohet me 20% dhe nivele të ulëta zëri, në mënyrë që të shijoni klimën e përsosur në qetësi të qetë.

KODI:

KODI:24079

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!