Cift kolektoresh 1" F me saracineske dhe fluksometer me dalje 3/4" M

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Caleffi

Cift kolektoresh 1" F me saracineske dhe fluksometer me dalje 3/4" M

KODI:

KODI:12181

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!