Degezim per njesite e brendshme

Hitachi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Hitachi

Degezim per njesite e brendshme

Gjatë instalimit të sistemeve të ajrit të kondicionuar, ka nevojë për komponentë dhe aksesorë shtesë, siç janë ndarësit e tubave të ftohësit, të cilët, pavarësisht diametrit të vogël të tubave, reduktojnë ndjeshëm shpërndarjen e pabarabartë të freonin midis njësive të brendshme.

Dizajni i ndarësit Hitachi ju lejon të shpërndani në mënyrë të barabartë freonin midis njësive të brendshme, pa krijuar rezistencë shtesë gjatë lëvizjes së ftohësit dhe duke zvogëluar nivelin e zhurmës.

KODI:

KODI:26806

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!