Depozite septike ST

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Elbi

Depozite septike ST

Trajtimi i ujërave të zeza - gropa septike polietileni për trajtimin e ujërave të zeza
Trajtimi parësor i ujërave të zeza të banimit (ujërave të zeza). Rezervuari septik është instaluar në rrjedhën e poshtme të kurtheve të yndyrës dhe/ose kullimit të ujërave të zeza (w.c.) për të pastruar kanalet përmes një procesi tretjeje anaerobe.

Gropat septike mund të instalohen në seri (individuale, me dy dhoma dhe tre dhoma).

Përdorimi:

Tregohet veçanërisht për pastrimin e kanalizimeve në vendbanimet e banimit me përmasa të vogla.

Brenda gropave septike, proçesi i ndarjes së vajrave dhe yndyrnave vjen përmes flotacionit, ndërsa ndarja e lëndëve të ngurta bëhet përmes sedimentimit. Për më tepër, zhvillohet një proces i tretjes Anaerobik (pa praninë e oksigjenit). Rezultati do të rezultojë në ujëra të zeza me lëndë të ngurta të tretshme dhe të shpërndara. Instalimi i baterisë rrit efikasitetin e trajtimit dhe redukton ndjeshëm sasinë e lëndëve të ngurta të pezulluara.

Septik ST:

Rezervuari septik i prodhuar në polietileni rrotullues, në një strukturë të vetme pa nyje dhe përforcim, i pajisur me tuba hyrje dhe dalje dhe kapak për inspektim dhe marrje mostrash.

I përshtatshëm për instalim nëntokësor.

Standardet e referencës:

  • Pajtueshmëria me standardin EN 12566-1 dhe Dekretin Legjislativ nr. 152/2006.

Elbi ka projektuar një linjë produktesh polietileni lineare të dedikuara për mbajtjen dhe pastrimin e ujit.
Kjo linjë e re lindi nga përvoja e gjatë e projektimit dhe prodhimit të rezervuarëve për ruajtjen e ushqimeve dhe lëngjeve kimike dhe sistemeve të rikuperimit të ujit të shiut.
Gama ofron një përzgjedhje të gjerë modelesh të dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të instalimit në sistemet e pastrimit të ujërave të zeza civile, në sistemet e shpërndarjes së ujit dhe në ruajtjen e lëngjeve në përgjithësi.

KODI:

KODI:27896

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!