Depozite uji seksionale GRP

Esinoks

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Esinoks

Depozite uji seksionale GRP

Depozitat e  ujit seksionale GRP janë marrë nga procesi i tekstilit me fije qelqi të copëtuar dhe rrëshirës poliestër të pangopur nën presion dhe temperaturë të lartë.

Panelet prodhohen në shtypje të tonazhit të lartë, të cilët nxehen deri në 150 °C. Panele të lëmuara, shumë rezistente dhe të kuruara fitohen përmes teknologjisë së lartë të formimit dhe prodhimit.

Panelet ESİNOKS GRP janë të miratuara nga WRAS, që përfaqësojnë standardet më të larta globale. Panelet janë testuar gjithashtu nga TSE, për sa i përket rregulloreve të shëndetit dhe të ushqyerit. Panelet GRP janë të stabilizuara me rreze UV; prandaj mos lejoni rritjen e algjeve brenda rezervuarit.

Sipërfaqja e paneleve GRP mund të izolohet me veshje poliuretani si opsion.
Materiali izolues nuk përmban as CFC as HCFC.

Dizajni

Lënda e parë e panelit GRP është SMC (Sheet Molding Compound). SMC përbëhet nga tekstil me fije qelqi të copëtuar dhe rrëshirë të pangopur. Meqenëse panelet GRP prodhohen nga operimi i derdhjes me shtypje të nxehtë. GRP është një material i përbërë i qëndrueshëm dhe me jetëgjatësi.
Panelet GRP prodhohen në formues të nxehtë nën presa me tonazh të lartë. Forma e paneleve GRP rrit forcën në tërheqje të vetvetes. Kjo është arsyeja pse panelet GRP kanë rezistencë ndaj shtresës së presionit hidrostatik të ujit. Panelet GRP janë të stabilizuara UV, mund të kenë izolim termik opsional i cili aplikohet në sipërfaqen e paneleve.

  • Meqenëse rezistenca ndaj UV-së është jashtëzakonisht e lartë dhe koeficienti i transmetimit të nxehtësisë është shumë i vogël, panelet GRP mund të instalohen në vende të jashtme.
  • Depozitat e ruajtjes së ujit GRP nuk e transmetojnë dritën brenda; kjo është arsyeja pse rezervuarët e ruajtjes së ujit GRP nuk lejojnë rritjen e algjeve brenda.
  • Rezervuarët e ruajtjes së ujit GRP janë miratuar sipas rregulloreve të shëndetit dhe të ushqyerit.
  • Panelet Esinoks GRP kanë opsione për izolim me trashësi 25 mm dhe 50 mm.

KODI:

KODI:30921

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!