Detektor gazi

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Permasat

Caleffi

Detektor gazi LPG

Me sensor dhe rele

KODI:

KODI:00194

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!