Dispozitiv pastrues shume funksional me filter DIRTMAGPLUS 1"

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Caleffi

Dispozitiv pastrues shume funksional me filter DIRTMAGPLUS 1"

Pajisja shumëfunksionale me ndarës papastërtie dhe sitë.
Projektuar posaçërisht për pastrimin e plotë të qarkut hidraulik, me mbrojtje të vazhdueshme të gjeneratorit dhe pjesëve përbërëse.
Ndarës i papastërtive me element të brendshëm kompozit, i kompletuar me magnet.
Dy filtra të inspektueshëm me rrjetë çeliku: 1 për kalimin e parë (finimi blu) i instaluar tashmë, 1 për mirëmbajtje (finimi gri) në paketë.
Valvola mbyllëse me dado, trup bronzi.
E rregullueshme për instalim horizontal, vertikal ose 45°.

Te dhenat teknike

  • Presioni maksimal i punës: 3 bar
  • Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
  • Materiali: teknopolimer

ID - 545376

KODI:

KODI:12178

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!