Fitness System E700

Endlees Pool

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Endless Pools

Pishine Fitness System E700

Ngjyre Gri

Korniza - Celik i galvanizuar

Sistem i ndricimi

20 pika me drita Multi-Color LED dhe shirit LED te jashtem

3 vende hidromasazhi

2 Ujevara te ndricuara

Shkalle

Mbulese

Lopata

Extra

 

KODI:

KODI:21018

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!