Ene zgjerimi AC/AS blu

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

KODI:

KODI:23000

Cmimi:

Çmimi i rregullt 3,200 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 3,200 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
  • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

Ene zgjerimi AC/AS blu

Rezervuarët me membranë të këmbyeshëm të serisë AS-AC përbëjnë një zgjidhje të vlefshme për instalimet e vogla shtëpiake, sistemet e ujitjes së kopshteve dhe të gjitha aplikacionet e tjera ku kërkohen ritme të vogla rrjedhjeje.

Të gjitha modelet furnizohen si standard me një membranë EPDM; kjo i bën ato të përdoren edhe si një enë për zgjerimin e ujit të ngrohtë deri në temperaturën maksimale të projektimit +99°C. 

Karakteristikat:

  • Temperatura. temperatura e funksionimit: -10° / +99°C (Mod. AC20 PN25: -10° / + 50°C)
  • Ngjyrosje me pluhur epoksi blu. (Modeli AC-2: ngjyrë e bardhë)
  • Diafragma e këmbyeshme e gomës EPDM (Modeli AC-2: diafragma e këmbyeshme e butilit)
  • Ndarje e plotë ndërmjet ujit dhe ajrit.
  • Ndarja e plotë e ujit nga pjesët metalike të rezervuarit.
  • Membrana ushqimore jo toksike e ndërrueshme me karakteristika elasticiteti që lejojnë zgjerimin total brenda rezervuarit për të siguruar performancë më të mirë dhe jetë më të gjatë.

Legjislacioni referues:

Deklarata e konformitetit me kërkesat thelbësore të sigurisë të përcaktuara nga Direktiva 2014/68/BE. (Modelet 2 dhe 5 litra janë të përjashtuar nga markimi CE).

Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!