Ene zgjerimi AFV blu

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Elbi

Ene zgjerimi AFV blu

Depozitat e zëvendësueshme të fshikëzës së urinës së serisë AF janë të përshtatshme për shumicën e instalimeve rezidenciale dhe industriale ku kërkohen kapacitete të konsiderueshme uji.

Versioni horizontal është i pajisur me një mbajtëse mbështetëse universale të motorit për të lejuar që pompa të fiksohet drejtpërdrejt mbi rezervuar.

Karakteristikat:

  • Temperatura e punës: -10° / +99°C.
  • Fshikëz gome EPDM e testuar ushqimore, me karakteristika elastike për të mundësuar zgjerimin total brenda rezervuarit për të siguruar performancën më të mirë dhe ciklin më të gjatë të jetës së produktit.
  • Bojë epoksi pluhur me kohëzgjatje të gjatë për mbrojtje më të mirë ndaj agjentëve atmosferikë, ngjyrë blu.
  • Model AFV 500 16 Bar, bojë me bazë tretës, ngjyrë gri.
  • Uji dhe ajri ndahen plotësisht.
  • Uji plotësisht i ndarë nga pjesët metalike të rezervuarit.


Standardi i referencës:

  • Deklarata e konformitetit me kërkesat thelbësore të sigurisë të specifikuara në Direktivën 2014/68/UE

KODI:

KODI:20667

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!