Ene zgjerimi ER e kuqe

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

KODI:

KODI:20672

Cmimi:

Çmimi i rregullt 4,500 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 4,500 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
  • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

Elbi

Ene zgjerimi ER e kuqe

Karakteristikat:

  • Ndërtim i fortë nga çeliku i cilësisë së lartë, i projektuar për të qëndruar në kohë.
  • Lyerje me pluhur epoksi me qëndrueshmëri të gjatë.
  • Diafragma e fiksuar në gomë SBR me karakteristika që garantojnë performancë më të mirë dhe jetë më të gjatë (modeli AC-2: diafragma e këmbyeshme në butil).
  • Kompleti i fiksimit të murit sipas kërkesës.

Legjislacioni referues:

Deklarata e konformitetit me kërkesat thelbësore të sigurisë të përcaktuara nga Direktiva 2014/68/BE.
Modelet AC-2/ER5 janë të përjashtuar nga markimi CE.

Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!