Ene zgjerimi Inox CH

Centrometal

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Centrometal

Ene zgjerimi Inox CH

Rezervuarët nën presion të ujit CH (me vëllime uji nga 90 deri në 500 litra) janë projektuar për të mbledhur ujë të pijshëm për amvisëritë shtëpiake dhe ambiente të tjera (hotele, restorante) ku nevojiten sasi më të mëdha të këtij uji nën presion të veçantë.

Ato përdoren gjithashtu për të plotësuar nevojën për furnizim me ujë dhe ruajtje në përpunimin e industrisë.

Ato janë prej çeliku inox dhe të ndërtuara duke përdorur teknologjitë më të fundit, duke garantuar standarde të larta higjienike, si dhe besueshmëri, funksionim të sigurt dhe jetë të gjatë për njësinë.

Të dhënat teknike:

  • Përmbajtja e ujit: 90, 140, 180, 300 ose 500 litra.
  • Materiali bazë: çelik inox.
  • Maksimuni Presioni i funksionimit: 5 bar.
  • Lidhjet e përgatitura për të gjitha pajisjet e nevojshme.
  • Prodhuar në përputhje me ISO 9001.
  • Të gjitha certifikatat e nevojshme janë në dispozicion.

KODI:

KODI:13283

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!