Ene zgjerimi multifunksionale DV

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Elbi

Ene zgjerimi multifunksionale DV

Qëllimi kryesor i rezervuarit të zgjerimit Elbi DV është thithja e vëllimeve të zgjerimit të ujit sanitar të nxehtë në sistemet e furnizimit me ujë të nxehtë dhe ujit të ftohtë sanitar në sistemet e furnizimit me ujë sanitar.

Membrana e butilit fiks shërben si ndërfaqe ndërmjet dy mediave - jastëkët e ajrit të kompresuar dhe vëllimit të ujit që hyn në rezervuar me një presion zgjerimi gjatë ngrohjes (sistemi i ngrohjes, sistemi i ujit të nxehtë) ose kur presioni në sistemin e ujit tejkalon presionin e ajrit në rezervuari (sistemi i furnizimit me ujë).

E veçanta e rezervuarëve të zgjerimit DV është teknologjia speciale TopPro e veshjes së brendshme të një sipërfaqeje që kontakton metalin me ujë.

KODI:

KODI:20681

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!