Ene zgjerimi OPC

Centrometal

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

KODI:

KODI:12053

Cmimi:

Çmimi i rregullt 14,500 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 14,500 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
  • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

Centrometal

Ene zgjerimi OPC

Enët e zgjerimit të hapur OPC janë projektuar për instalim në sisteme të hapura të ngrohjes qendrore. Ato janë bërë me konstruksion çeliku të salduar dhe të lyer me një ngjyrë bazë.

Gati për t'u instaluar në sipërfaqe vertikale (mur ose bartës), në pozicion horizontal ose vertikal.

Specifikimi standard nuk përfshin izolimin.

  • Enë zgjerimi të hapura me vëllime 30, 50 litra.
  • Materiali i ndërtimit: çeliku HRN EN S235JRG2.
  • Presioni maksimal i punës – i caktuar në pikën më të lartë të një sistemi të hapur ngrohjeje qendrore në presionin normal të mjedisit.
  • Elementet e lidhjes për instalim janë dhënë tashmë.
  • Specifikimi standard nuk përfshin izolimin.
  • Prodhuar në përputhje me ISO 9001/2008.
Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!