Ene zgjerimi zinkato pa membrane ACZ

Elbi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Modeli

Elbi

Ene zgjerimi zinkato pa membrane ACZ

Autoklavat e galvanizuar të serisë ACZ janë të përshtatshme për instalim në sistemet e montimit të lëngjeve.

Karakteristikat:

  • Zingim i nxeht
  • Aprovimi CE

Karakteristikat e rezervuarëve të galvanizuar ACZ

Performanca:

  • Temperatura minimale/maksimumi Temperatura e funksionimit: -10° ÷ +50°C
  • Presioni maksimal presioni i funksionimit:
  • 8 dhe 12 bar (versioni tradicional - seria ACZ) nga 200 në 10,000 litra
  • 16 bar (versioni tradicional - seria ACZ) nga 200 në 2,000 litra

Legjislacioni referues:

Deklarata e konformitetit me kërkesat thelbësore të sigurisë të përcaktuara nga Direktiva 2014/68/BE.

 

KODI:

KODI:25689

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!