Fancoil SL

Innova

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

KODI:

KODI:13888

Cmimi:

Çmimi i rregullt 60,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 60,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
 • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

Innova

Fancoil SL

Në lidhje me pompat e nxehtësisë, kaldaja kondensuese ose sistemet e integruara me kolektorë diellorë, fankoilët AirLeaf janë të pajisura me teknologjinë DC Inverter për të siguruar konsum të ulët të energjisë, stabilitet të përsosur funksionimi dhe heshtje maksimale. AirLeaf ofron rehati superiore si në verë ashtu edhe në dimër, të shprehur nga një trup tërësisht metalik me elegancë të pastër.

Falë ventilatorit në modulim të vazhdueshëm, AirLeaf arrin temperaturën e dëshiruar dhe e mban atë konstante me një rrjedhje të moderuar, pothuajse të padukshme, për të siguruar qetësinë maksimale. Një zgjidhje perfekte edhe për një dhomë gjumi dhe gjithashtu e përshtatshme për njerëzit më të ndjeshëm ndaj zhurmës.

Ventilatori është tangjencial me tehe asimetrike dhe shkëmbyesi i nxehtësisë ka një sipërfaqe të madhe ballore, duke përftuar rrjedhje të larta ajri me rënie të presionit të ulët dhe heshtje të madhe.

Efikasiteti është shumë i lartë me konsumin e energjisë prej disa Watts.

Shpejtësia e ventilatorit nuk është më në hapa fikse, por modulohet vazhdimisht me logjikë proporcionale dhe integruese: kjo redukton zhurmën dhe lëvizjet e bezdisshme të ajrit.

SL 200 C - E bardhe, SL 200 A - Gri

 • Rendimenti total i ftohjes me ujë në 7 °C - 0.83 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 70 °C - 1,89 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 50 °C - 1,09 kW
 • Përmasat (w x h x d) - 735 x 579 x 129 mm

SL 400 C - E bardhe / SL 400 A - Gri

 • Rendimenti total i ftohjes me ujë në 7 °C - 1.76 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 70 °C - 3.99 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 50 °C - 2.35 kW
 • Përmasat (w x h x d) - 935 x 579 x 129 mm

SL 600 C - E bardhe / SL 600 A - Gri

 • Rendimenti total i ftohjes me ujë në 7 °C - 2.65 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 70 °C - 5.47 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 50 °C - 3.19 kW
 • Përmasat (w x h x d) - 1135 x 579 x 129 mm

SL 800 C - E bardhe / SL 800 A - Gri

 • Rendimenti total i ftohjes me ujë në 7 °C - 3.34 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 70 °C - 6.98 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 50 °C - 4.10 kW
 • Përmasat (w x h x d) - 1335 x 579 x 129 mm

SL 1000 C - E bardhe / SL 1000 A - Gri

 • Rendimenti total i ftohjes me ujë në 7 °C - 3.80 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 70 °C - 8.30 kW
 • Rendimenti i ngrohjes me ujë në 50 °C - 4.86 kW
 • Përmasat (w x h x d) - 1535 x 579 x 129 mm

Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!