Fashete akustike

Huliot

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

Huliot

Fashete akustike

Profil i strukturuar gome me seksione të zbrazëta për mbërthimin maksimal të tubit dhe intensitetin minimal të dridhjeve të kaluar tek elementët konstruktivë.

Mbërthim i lehtë dhe i thjeshtë me kapëse me një vidë të vetme në vetëm njërën anë.

KODI:

KODI:29924

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!