Filter gize Y

Brandoni

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Brandoni

Filter gize Y me fllanxha

Filtrat e serive 11.000 dhe 11.000M janë filtra Y me fllanxha, me trup prej gize, të prodhuara në përputhje me normat e rrepta të produktit.
Ato janë një parakusht për mbrojtjen e pompave, valvulave, parandaluesve të kthimit dhe valvulave reduktuese të presionit nga papastërtitë (ndryshku, pjesët e saldimit, lëndët e ngurta).

Lloji 11.000M është i pajisur me një shufër magnetike që përmirëson mbajtjen e grimcave hekuri dhe papastërtive.
Filtrat janë të përshtatshëm për impiante kimike, ushqimore dhe industriale.

KODI:

KODI:24674

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!