Filter magnetik gjysem automatik / vetepastrues / 3bar

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Caleffi

Filter magnetik gjysem automatik / vetepastrues / 3bar

Filtër magnetik gjysmë automatik që pastrohet vetë.
E rregullueshme për tubacione horizontale dhe vertikale.

Te dhenat teknike:

  • Presioni maksimal i punës: 3 bar
  • Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
  • Madhësia e rrjetës së sitës ⌀: 0,16 m
  • Materiali: teknopolimer

KODI:

KODI:29736

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!