Flete izoluese vetengjitese

PaFlex

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Permasat

PaFlex

Flete izoluese vetengjitese

Për shkak të forcës së lartë, veçorisë së përforcuar, vetëngjitëse, kursen kohë dhe punë.

Për shkak të veçorisë së tij ngjitëse, ai kontribuon në vulosjen dhe redukton gabimet e punës.

Për shkak të strukturës së tij elastike, ndihmon në lehtësimin e dridhjeve që shfaqen në kanale.

Temperatura e funksionimit është midis -40 / + 120 ° C.

Meqenëse koeficienti i përçueshmërisë termike të materialit elastomer është i ulët, ai redukton ndjeshëm transferimin e nxehtësisë (λ ≤ 0,035 W / mK).

KODI:

KODI:29368

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!