Flete izoluese vetengjitese me alumin

PaFlex

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

PaFlex

Flete izoluese vetengjitese me alumin

Permasat - 13mm - 14x1m

Mbuluar me letër alumini; Fuqia e veçorisë vetëngjitëse lejon kursimin e punës dhe kohës.

Sipërfaqja e laminuar me alumin dhe poliestër me cilësi të lartë siguron rezistencë ndaj rrezeve UV dhe faktorëve të jashtëm.

Për shkak të strukturës së tij elastike, ndihmon në lehtësimin e dridhjeve që shfaqen në kanale.

Ngjitës kontakti PA-Flex; Ndihmon për të marrë rezultate produktive në instalimin e kanalit.

Temperatura e funksionimit është midis -40 / + 120 ° C.

KODI:

KODI:20294

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!