Fshesë qëndrore inkaso Wolly 2

Sistem Air

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

KODI:

KODI:29593

Cmimi:

Çmimi i rregullt 82,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 82,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
 • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

Sistem Air

Fshesë qëndrore inkaso Wolly 2

Njësia e integruar e vakumit Wolly 2

Ideale për apartamente. Super i qetë dhe aq fleksibël saqë përshtatet kudo.

E përputhshme me certifikatat e rrepta të energjisë dhe për shtëpitë deri në 300m2.

Karakteristikat e fshesës qëndrore Wolly 2:

 • Sipërfaqa e rekomanduar - 150 
 • Pikat hyrëse - 4
 • Maksimumi i operatorëve - 1
 • Siperfaqe per tu pastruar midis 30 dhe 300 m²
 • Përdorim nga një operator i vetëm
 • Rrjet tubash i bërë nga zorrë me diametër 40/50 mm / 2″
 • Furnizimi me energji elektrike 220/240 V ac
 • Përdorimi jo i vazhdueshëm për aspirimin e pluhurave shtëpiake
 • Shkarkimi i ajrit i kanalizueshëm nga jashtë
 • Mund të instalohet në depo, korridore dhe ballkone të mbrojtura nga elementët
 • Instalim i integruar ose i montimit në mur nëpërmjet kornizës opsionale
 • ID - 8201.0

Fleksibiliteti i njësisë së vakumit Wolly 2 është i dukshëm që nga momenti i vendosjes.
Edhe pse hapësira e disponueshme për kalimin e sistemeve të ndryshme është minimale.

wolly2

Kjo e bën Wolly 2 njësinë e përsosur të vakumit për apartamente.
Projektuar dhe ndërtuar për lehtësi maksimale instalimi në të gjitha ato situata ku nuk ka hapësirë për të përshtatur një njësi tradicionale vakum.

Instalim i integruar
Vetëm 18.7 cm e thellë dhe mundësia për të mos pasur një tubacion dëbimi

Wolly installazione incasso

Shasia e njësisë së vakumit Wolly 2 është e veshur me një guaskë polistireni me densitet të lartë që vepron si izolues termik, barrierë zëri dhe mbështetje kundër dridhjeve.
Si rezultat, humbja e nxehtësisë nga instalimi i njësisë së vakumit minimizohet. Një kopje e testit të transmetimit termik dhe emetimit të zhurmës "U" është në dispozicion sipas kërkesës.

Njësia e vakumit Wolly 2 plotësohet nga një komplet aksesor praktik pastrimi.
Kompleti përbëhet nga një zorrë e plotë prej 9 metrash, furçë dyshemeje, furçë pluhuri, mjet për çarje dhe grep i zorrës.

Mënyra e re e pastrimit që nuk do ta ndryshosh kurrë
Ne kalojmë mbi 90% të kohës sonë në ambiente të mbyllura. Një sistem qendror vakum është i vetmi sistem që mund të garantojë cilësinë e ajrit të brendshëm me pastrim të rregullt. Ai eliminon mikro-pluhurin, marimangat e pluhurit dhe alergenet përmes një hapjeje të jashtme. Asnjë fshesë me korrent, fshesë apo robot nuk mund ta bëjë këtë.
Dizajnoni ose rinovoni shtëpinë tuaj për gjithë jetën.

Mirëmbajtja dhe asistenca
Për mirëmbajtjen e planifikuar të njësisë qendrore të vakumit, duhet të ndiqen udhëzimet në manualin teknik të dhënë dhe udhëzimet në ekranin e ndërfaqes së përdoruesit.

Në veçanti, këto operacione periodike kanë të bëjnë kryesisht me pastrimin e filtrit, zbrazjen e kontejnerit të grumbullimit të pluhurit, zëvendësimin e qeses, kontrollin e funksionimit të saktë të motorit elektrik dhe çdo pengesë të daljes së ajrit.

Të gjitha ndërhyrjet që nuk përfshihen në mirëmbajtjen e planifikuar nga përdoruesi duhet të kryhen nga punëtorë të kualifikuar

Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!