Fshese qendrore Perfetto TP2A me sistem APF (vetepastrim filtri)

Aertecnica

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Aertecnica

Fshese qendrore Perfetto TP2A me sistem APF (vetepastrim filtri)

Njësia e vakumit është projektuar për banim më pak se 400 m2. Zhurma e ulët e funksionimit (63 dB) dhe filtrimi efektiv lejojnë instalimin direkt në hapësirën e banimit, për shembull, në dhomën teknike, garazhin ose dollapin. Pajisja është e pajisur me filtër poliestër që lahet dhe motori po fillon gradualisht të kursejë energji elektrike dhe siguresa. filxhani i pluhurit zbrazet lehtë, hapni dy shulat. Pajisja është gjithashtu e pajisur me siguresën e vet (dështimi i energjisë, pikat e tensionit nuk janë në kundërshtim me pastruesin me korrent). Modelet TP kanë një ekran LCD për të monitoruar funksionet e pastrues dhe një lidhje zorrësh me të cilën mund ta lidhni zorrën duke përdorur fshesën me korrent edhe në garazh. Pajisja furnizohet me tubin lidhës të tubit 50 mm dhe gypin e daljes, i cili është i përshtatshëm për tub 50 mm. Modelet TP disponohen edhe me një filtër vetëpastrues!

 • Fuqia e thithjes së ajrit - 635 Watt
 • Vakum - 3192 Pa
 • Vakum (shirita mm) 313 mb
 • Rrjedha e ajrit l / s - 54.17
 • Niveli i zhurmës db - 63
 • Kapaciteti i koshit - 13.50 litra
 • Filtër - Poliester
 • Sipërfaqja e filtrit prej - 8200 cm2
 • Lidhje direkte me zorrë - po
 • Fillimi i butë i motorit - po
 • Kontrolli i kapacitetit të dorezës - po (opsionale)
 • Lidhja e thithjes me njësinë qendrore - djathtas dhe majtas
 • Lidhja e tubacionit të shkarkimit me njësinë qendrore - djathtas dhe majtas
 • Lartësia - 90 cm
 • Diametri - 30 cm
 • Pesha - 13,80 kg / 12,80
 • Mundësia e telekomandës - po

ID - CMTP2A

KODI:

KODI:24810

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!