Fshesë qëndrore Tecno Evox 350

Sistem Air

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5

KODI:

KODI:30808

Cmimi:

Çmimi i rregullt 100,000 Lekë
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 100,000 Lekë
Ofertë Jashtë stoku. Vijnë së shpejti.
 • Transport FALAS nē porositē mbi 5000 Lekē

Sistem Air

Fshesë qëndrore Tecno Evox 350 

Njësi vakum Tecno Evox
Projektuar për përdoruesit racional që nuk dëshiron të bëjë kompromis me cilësinë, nënvizuar nga zgjedhja e materialeve dhe montimi i përpiktë.

Karakteristikat Tecno Evox 350:

 • Sipërfaqa e rekomanduar - 350 m²
 • Përdorim nga një operator i vetëm
 • Pikat e hyrjes - 11
 • Rrjet tubash i bërë nga zorrë me diametër 50 mm / 2″
 • Furnizimi me energji elektrike - 220/240 V ac
 • Përdorimi jo i vazhdueshëm për aspirimin e pluhurave shtëpiake
 • Shkarkimi i ajrit i kanalizueshëm nga jashtë
 • Instalimi në vende larg burimeve të nxehtësisë
 • Trup cilindrike vetëmbështetës në propileni ABS
 • Kovë 21 l për grumbullimin e pluhurit në propileni me doreza najloni
 • Grupi motorr-helikë, i përbërë nga një motor elektrik njëfazor i krehur dhe një paketë shtytëse
 • Valvula e ndërprerësit me vakum me hapje automatike që lejon ajrin të arrijë në motor kur fluksi, që hyn nga tubi thithës, zvogëlohet ose mungon, duke parashikuar ndërhyrjen e mbrojtjes termike.
 • Fisheku i filtrit i klasës M
 • Tabela e kontrollit elektronik me mbrojtje të dyfishtë me mbajtëse të siguresave shkëputëse në qarqet parësore dhe dytësore
 • Pllakë elektronike Soft Start për ndezjen graduale të motorit
 • Rivendosja manuale e ndërprerësit termik me ndërhyrje aktuale
 • Tecno Evox është projektuar për të lidhur lehtësisht hyrjen IN dhe daljen OUT me rrjetin e tubave, si në të djathtë ashtu edhe në të majtë
 • ID - 3113.3TEV

Fuqia dhe dizajni
Gama e njësive të vakumit Tecno Evox janë bërë nga plastika PP dhe ABS, të cilat i japin strukturës forcë dhe qëndrueshmëri, duke ruajtur një pamje tërheqëse të jashtme.
Ato janë projektuar në përputhje me të gjitha kriteret e vendosura nga rregulloret aktuale dhe direktivat e BE-së, pa neglizhuar elementet themelore si funksionaliteti, performanca dhe lehtësia e përdorimit.
Fuqia dhe besueshmëria për ata që kërkojnë një produkt thelbësor.

Tecno Evox është krijuar për një përdorues racional që nuk dëshiron të heqë dorë nga cilësia, e nënvizuar nga materialet e zgjedhura dhe montimi i kujdesshëm.

evox

Valvula e ndërprerësit të vakumit
Valvula e ndërprerësit të vakumit pengon motorin të punojë në kushte kritike pa marrje ajri.
Hapja bëhet automatikisht duke favorizuar ndërhyrjen e mbrojtjes termike të motorit.

Hyrja e integruar e shërbimit
Një hyrje e përshtatshme shërbimi është instaluar në trupin e makinerisë që ju lejon të pastroni dhomat ngjitur me pikën e instalimit të njësisë së vakumit, si garazhet e makinave ose dhomat teknike.
presa bordo evox 1

Mënyra e re e pastrimit që nuk do ndryshoni kurrë
Ne kalojmë mbi 90% të kohës sonë në ambiente të mbyllura. Një sistem qendror vakum është i vetmi sistem që mund të garantojë cilësinë e ajrit të brendshëm me pastrim të rregullt. Ai eliminon mikro-pluhurin, marimangat e pluhurit dhe alergenet përmes një hapjeje të jashtme. Asnjë fshesë me korrent, fshesë apo robot nuk mund ta bëjë këtë.
Dizajnoni ose rinovoni shtëpinë tuaj për gjithë jetën.

Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!