Fshesë qëndrore Tecno Prime

Sistem Air

Kalo te informacioni i produktit
1 e 4
Modeli

Sistem Air

Fshesë qëndrore Tecno Prime

Njësi vakum Tecno Prime
Njësia e parë e vakumit e lidhur me internet, me asistent të mirëmbajtjes personale Air Cloud

Air Cloud, asistenti juaj personal
Air Cloud është mënyra inovative e konceptimit të teknologjisë për njësitë vakum. Një lidhje cloud, e menaxhuar nga serveri Sistem Air, e cila mundëson menaxhim inteligjent të mirëmbajtjes.

Tecno Prime mund të instalohet në shtëpi me karakteristikat e mëposhtme:

Modeli Tecno Prime 350 Tecno Prime 450
Sipërfaqa e rekomanduar 350 m² 450 m²
ID 3113.3TPR 3115.3TPR
Pikat e hyrjes 11 16
Numri i operatorëve 1 1
 • Sipërfaqe që do të pastrohet ndërmjet 30 dhe 450 m² (zgjidhni nga motorët e disponueshëm)
 • Përdorim nga një operator i vetëm
 • Rrjet tubash i bërë me tub me diametër 50 mm / 2".
 • Furnizimi me rrymë 220/240 V AC
 • Përdorim jo i vazhdueshëm për nxjerrjen e pluhurit shtëpiak
 • Shkarkim ajri që mund të përcillet jashtë
 • Mundesi instalimi ne dollape, korridore dhe ballkone te mbrojtura nga moti i keq

72

Kompjuter inteligjent për mirëmbajtje
Ekrani i ri me prekje është edhe më i lehtë për t'u përdorur, falë ikonave të tij grafike të thjeshta dhe të menjëhershme. Ai lejon aksesin në të gjitha funksionet e konsultimit dhe konfigurimit në vetëm disa hapa, ndërsa ekrani kryesor ofron gjithmonë një përmbledhje të statusit të njësisë së vakumit.
tecno prime display

Çfarë zbulon njësia e vakumit
Kompjuteri i ri i njësisë së vakumit Tecno Prime ka një sërë funksionesh të përditësuara të mesazheve dhe diagnostikimit: qëllimi është të thjeshtojë më tej instalimin dhe përdorimin e njësisë së vakumit. Në veçanti, mungesa e tekstit eliminon çdo problem gjuhësor, ndërsa kontrollet e disponueshme ndihmojnë përdoruesin dhe instaluesin të kontrollojnë për ndonjë mosfunksionim.

 • Faqja kryesore shfaq informacionin kryesor dhe siguron akses në të gjitha nën menutë
 • Nga menyja Info mund të shihni të gjitha informacionet rreth statusit të njësisë vakum
 • Për çdo alarm është e mundur të vendosni makinerinë të ndalojë gjatë instalimit
 • Një numër cilësimesh janë të disponueshme në cilësimet dhe hyrjet e vakumit testues
 • Një test mikroline mund të kryhet për çdo hyrje vakumi në sistem

Sistemi inovativ i filtrave
Sistemi i filtrimit përbëhet nga një filtër konik i larë me fibra poliesteri dhe alumini, i certifikuar në klasën e filtrimit M, i cili është i lidhur me sistemin e tokëzimit të njësisë së vakumit.
Filtri është i lirë nga ngarkesat statike që përndryshe do të kapnin pluhurin në muret e tij: kur fshirja ndalon, gjithçka që është depozituar në sipërfaqen e filtrit bie në kovën e pluhurit, e lehtësuar nga forma konike e përmbysur e vetë filtrit.

Mënyra e re e pastrimit që nuk do ta ndryshoni kurrë
Ne kalojmë mbi 90% të kohës sonë në ambiente të mbyllura. Një sistem qendror vakum është i vetmi sistem që mund të garantojë cilësinë e ajrit të brendshëm me pastrim të rregullt. Ai eliminon mikro-pluhurin, marimangat e pluhurit dhe alergenet përmes një hapjeje të jashtme. Asnjë fshesë me korrent, fshesë apo robot nuk mund ta bëjë këtë.
Dizajnoni ose rinovoni shtëpinë tuaj për gjithë jetën.

BiVac: Tecno Prime ju lejon të zgjidhni midis dy opsioneve të filtrimit gjatë instalimit në mënyrë që të plotësoni sa më mirë nevojat tuaja

 1. Ndarja ciklonike e pluhurit - Pluhuri bie në kovë për shkak të efektit të ciklonit
 2. Sistemi i filtrimit të qeseve - Pluhuri mbahet nga qesja e filtrit

Mirëmbajtja dhe asistenca
Për mirëmbajtjen e planifikuar të njësisë qendrore të vakumit, duhet të ndiqen udhëzimet në manualin teknik të dhënë dhe udhëzimet në ekranin e ndërfaqes së përdoruesit.
Në veçanti, këto operacione periodike kanë të bëjnë kryesisht me pastrimin e filtrit, zbrazjen e kontejnerit të grumbullimit të pluhurit, zëvendësimin e qeses, kontrollin e funksionimit të saktë të motorit elektrik dhe çdo pengesë të daljes së ajrit.
Të gjitha ndërhyrjet që nuk përfshihen në mirëmbajtjen e planifikuar nga përdoruesi duhet të kryhen nga punëtorë të kualifikuar

Sistemi qendror i vakumit Sistem Air është sistemi thelbësor për të gjitha shtëpitë. Siguron mjedise të shëndetshme me pastrim të rregullt.
Një sistem i integruar i thjeshtë dhe i qëndrueshëm. I vetmi në botë që dëbon mikropluhurin, marimangat e pluhurit, alergjenët, ndotësit, bakteret dhe viruset.
Sistem Air Pro, nga ana tjetër, plotëson nevojat e profesionistëve dhe industrive. Përtej pastrimit të thjeshtë, një mjet pune.

  KODI:

  KODI:29591

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!