Ganxha dyshemeje (kembe) per radiator tubular ose gize

Fixeco

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Fixeco

Ganxha dyshemeje (kembe) per radiator tubular ose gize

  • Materialet: S235JR UNI EN 10027-1 çeliku strukturor, DD11 EN 10111 çeliku,
  • Zinkim elektrolitik, shtresë pluhuri RAL 9010.

Këmbë mbështetëse për mbajtësin e radiatorëve tuba prej çeliku dhe gize. Këmba mbështet radiatorin ku fiksimi i murit nuk është i mundur.

Rregullimi i lartësisë nga 125 në 175 mm. Mbulesat e bardha ABS garantojnë një përfundim të këndshëm estetik.

ID - A200PR

KODI:

KODI:20552

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!