Grup bideje DaxR i zi

Paini

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Paini

Grup bideje DaxR i zi

  • Ngjyre e zeze
  • Forma - Katrore
  • Materiali - Bronzi
  • Thellësia - 13.8 cm
  • Gjatësia e grykës - 11.3 cm

Produktet Paini prodhohen në përputhje me standardet rigoroze ndërkombëtare që parashikojnë përdorimin e lëndëve të para me cilësi superiore që përputhen me standardet strikte UNI-CEE, kontrollin e procesit të prodhimit dhe analizën e funksionimit të çdo produkti individual, duke garantuar kështu cilësinë dhe sigurinë.

Rubinetteria Paini është një nga kompanitë e pakta italiane në këtë sektor që disponon markat e miratimit IAPMO.

Produkti është jashtëzakonisht rezistent, si ndaj gërryerjes ashtu edhe ndaj kimikateve pastruese.

ID - 84YO306R

KODI:

KODI:24606

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!