Grup lavamani CL.1

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Color

Dornbracht

Rubineti i dizajnit CL.1 - sensual dhe dinamik

 • Individualiteti

  Me asortimentin e tij të llojeve të dorezave të lëmuara dhe me teksturë dhe disponueshmërinë në tre përfundime të ndryshme, CL.1 bën një deklaratë individuale për banjën.

Veçoritë

 • Projeksion 173 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Model spërkatjeje drejtkëndëshe me 40 avionë individualë
 • Lartësia e mikserit 226 mm
 • Baza 56 x 52 mm
 • Lartësia deri në aerator 212 mm
 • Diametri i vrimës 35 mm
 • 2x vidë M 8 x 1 zorrë presioni, i testuar për rrjedhje
 • prurje 4 l/min
 • Pa plumb
 • WRAS: 1612021
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB

  KODI:

  KODI:

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!