Grup lavamani CL.1

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Color

Dornbracht

Rubineti i dizajnit CL.1 - sensual dhe dinamik

 • Individualiteti

  Me asortimentin e tij të llojeve të dorezave të lëmuara dhe me teksturë dhe disponueshmërinë në tre përfundime të ndryshme, CL.1 bën një deklaratë individuale për banjën.

Veçoritë

 • Projeksion 200 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Model spërkatjeje drejtkëndëshe me 40 avionë individualë
 • Diametri i valvulës së vrimës 35 mm
 • Diametri i grykës së vrimës 40 mm
 • Rozetë 60 x 60 mm
 • Maks. prurje 4,5 l/min
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB

   KODI:

   KODI:

   ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

   TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!