Grup lavamani CYO

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 6
Color

Dornbracht

Dizajni i rubinetit CYO - progresiv, por i përjetshëm

 • E pagabueshme

  CYO mundëson një gamë të gjerë opsionesh kombinimesh dhe liri individuale të dizajnit. Nga përfundime dhe doreza dy-strukturore në përfundime dhe dizajne të ndryshme.

Veçoritë

 • Projeksion 167 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Rrjedhje drejtkëndore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 198 mm
 • Lartësia deri në aerator 133 mm
 • Diametri i grykës së vrimës 35 mm
 • Diametri i valvulës së vrimës 32 mm
 • Doreza Ø 60 mm
 • Maks. prurje 4,5 l/min
 • Pa plumb
 • Me shenim te nxehte/ftohte
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • I përshtatshëm vetëm për pellgje me tejmbushje.

    KODI:

    KODI:

    ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

    TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!