Grup lavamani CYO

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Color

Dornbracht

Dizajni i rubinetit CYO - progresiv, por i përjetshëm

 • E pagabueshme

  CYO mundëson një gamë të gjerë opsionesh kombinimesh dhe liri individuale të dizajnit. Nga përfundime dhe doreza dy-strukturore në përfundime dhe dizajne të ndryshme.

Veçoritë

 • Projeksion 177 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Rrjedhje drejtkëndore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 198 mm
 • Lartësia deri në aerator 133 mm
 • Diametri i vrimës 35 mm
 • 2x vidë M 8 x 1 zorrë presioni, i testuar për rrjedhje
 • Maks. prurje 4,5 l/min
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • I përshtatshëm vetëm për pellgje me tejmbushje.
 • Nuk duhet të kombinohet me ngrohës me rrjedhje të vazhdueshme.
 • Distanca nga qendra e vrimës së rubinetit në mur min. 55 mm ose në skajin e përparmë të legenit min. 40 mm.

     KODI:

     KODI:

     ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

     TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!