Grup lavamani CYO

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Color

Dornbracht

Dizajni i rubinetit CYO - progresiv, por i përjetshëm

 • E pagabueshme

  CYO mundëson një gamë të gjerë opsionesh kombinimesh dhe liri individuale të dizajnit. Nga përfundime dhe doreza dy-strukturore në përfundime dhe dizajne të ndryshme.

Veçoritë
 • Projeksion 160 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Rrjedhje drejtkëndore, e pasuruar me ajër
 • Diametri i valvulës së vrimës 37 mm
 • Diametri i grykës së vrimës 37 mm
 • Doreza Ø 60 mm
 • Maks. prurje 4,5 l/min
 • Pa plumb
 • Me shenim te nxehte/ftohte
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB

      KODI:

      KODI:

      ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

      TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!