Grup lavamani IMO

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Color

Dornbracht

Dizajni i rubinetit IMO - ekspresiv dhe i freskët

 • Shumëllojshmëri

  IMO ofron një larmi të jashtëzakonshme modelesh montimi për zonën e lavamanit, për shembull një rubinet me tre vrima dhe një mikser me një levë me një grykë të ngritur për lehtësi më të madhe.

Veçoritë

 • Projeksion 130 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Rrjedhje drejtkëndore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 154 mm
 • Lartësia deri në aerator 80 mm
 • Diametri i vrimës 35 mm
 • 2x vidë M 10 x 1 zorrë presioni, i testuar për rrjedhje
 • Maks. prurje 7 l/min
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • I përshtatshëm vetëm për pellgje me tejmbushje.

            KODI:

            KODI:

            ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

            TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!