Grup lavamani LISSÉ

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Color

Dornbracht

Rubineti i projektuar LISSÉ – filigran dhe i pastër

 • Dinamik Gjuha e dizajnit ornamental të LISSÉ nënvizohet nga mekanizmi i tij i jashtëzakonshëm i funksionimit që lejon një funksionim veçanërisht të butë dhe të lehtë të levës. Ai rrëshqet në pozicionin e hapur me një lëvizje rrjedhëse, duke ofruar rehati shtesë.

Veçoritë

 • Projeksion 130 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Rrjedhje rrethore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 236 mm
 • Lartësia deri në aerator 185 mm
 • Diametri i vrimës 35 mm
 • 2x vidë M 8 x 1 zorrë presioni, i testuar për rrjedhje
 • Maks. prurje 5.7 l/min
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • I përshtatshëm vetëm për pellgje me tejmbushje.

  KODI:

  KODI:

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!