Grup lavamani MEM

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Color
Dizajni i rubinetit MEM - estetik dhe i reduktuar
 • Dizajn

  MEM nuk ka nevojë për shumë për të krijuar një prani të habitshme në një dhomë. Ajo gjithmonë bën një deklaratë të fortë që rafinon çdo banjë. Linjat e tij të pandërprera mishërojnë rrjedhën e vazhdueshme.
Veçoritë
 • Projeksion 113 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Rrjedhje drejtkëndore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 284 mm
 • Lartësia deri në aerator 216 mm
 • Diametri i vrimës 35 mm
 • 2x vidë M 10 x 1 zorrë presioni, i testuar për rrjedhje
 • Maks. prurje 5.7 l/min
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • I përshtatshëm vetëm për pellgje me tejmbushje.

  KODI:

  KODI:

  ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

  TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!