Grup lavamani MEM

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 2
Color
Dizajni i rubinetit MEM - estetik dhe i reduktuar
 • Dizajn

  MEM nuk ka nevojë për shumë për të krijuar një prani të habitshme në një dhomë. Ajo gjithmonë bën një deklaratë të fortë që rafinon çdo banjë. Linjat e tij të pandërprera mishërojnë rrjedhën e vazhdueshme.

Veçoritë

 • Projeksion 165 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Rrjedhje drejtkëndore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 144 mm
 • Lartësia deri në aerator 78 mm
 • Diametri i grykës së vrimës 35 mm
 • Diametri i valvulës së vrimës 32 mm
 • Rozetë 60 x 60 mm
 • 2x vidë M 10 x 1 zorrë presioni, i testuar për rrjedhje
 • Maks. prurje 5.7 l/min
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • I përshtatshëm vetëm për pellgje me tejmbushje.

   KODI:

   KODI:

   ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

   TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!