Grup lavamani META

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Color

Dornbracht

Dizajni i rubinetit META - minimalist dhe i qartë

 • Dizajn minimalist

  Doreza e levës dhe gryka janë të lidhura me trupin cilindrik të rubinetit në një kënd 90 gradë. Kjo do të thotë që ato shkojnë në mënyrë të përkryer paralel me njëri-tjetrin, ashtu si edhe hendeku i imët i bazës së dorezës së levës pa prerje. Minimalizmi në formën e tij më të pastër.

Veçoritë

 • Projeksion 125 mm
 • Grykëz e fiksuar
 • Rrjedhje rrethore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 134 mm
 • Lartësia deri në aerator 52 mm
 • Diametri i vrimës 35 mm
 • 2x vidë M 8 x 1 zorrë presioni, i testuar për rrjedhje
 • Maks. prurje 5.7 l/min
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • I përshtatshëm vetëm për pellgje me tejmbushje.

           KODI:

           KODI:

           ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

           TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!