Grup lavamani TARA

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3
Color

Dornbracht

Dornbracht TARA – një dizajn i përjetshëm i paisjeve të banjës

 • Proporcione perfekte

  TARA ndjek idealin e raportit të artë. Rezultati është jetëgjatësia estetike dhe moderniteti i përjetshëm.

Veçoritë
 • Projeksion 166 mm
 • Grykë e rrotullueshme 360°
 • Rrjedhje rrethore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 145 mm
 • Lartësia deri në aerator 65 mm
 • Diametri i valvulës së vrimës 32 mm
 • Diametri i grykës së vrimës 35 mm
 • Rozetë Ø 55 mm
 • 2x vidë M 10 x 1 zorrë presioni, i testuar për rrjedhje
 • Maks. prurje 5.7 l/min
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • I përshtatshëm vetëm për pellgje me tejmbushje.

         KODI:

         KODI:

         ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

         TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!