Rubinete Lavamani VAIA

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 17
Ngjyra

Dornbracht

Rubineti i dizajnit VAIA – Elegant dhe harmonik

VAIA krijon momente harmonie në një ekuilibër të mirë
Dizajn i përjetshëm i tualetit me koleksionin VAIA

Dizajni i saj bazë me një përshtatjeje klasike. Plotësisht në ekuilibër.

 • Stili tranzicional

VAIA bashkon elegancën tradicionale me qartësinë moderne në stilin tonë tranzicional. Natyra novatore e kësaj lidhjeje ilustrohet nga bashkëpunimet e Dornbracht me dizajnerë dhe arkitektë të njohur botërorë. Dizajni: Sieger Design.

 • Finesë

Karakteristikat e VAIA përfshijnë rrezet e saj të buta, siluetën e rafinuar dhe tranzicionet rrjedhëse. 

 • Individualiteti

Qoftë me doreza kryq apo me leva, VAIA bashkon konturet gjeometrike dhe organike në një tërësi të këndshme.

Veçoritë:

 • Projeksion 168 mm
 • Grykë e rrotullueshme 360°
 • Rrjedhje rrethore, e pasuruar me ajër
 • Lartësia e mikserit 280 mm
 • Lartësia deri në aerator 191 mm
 • Diametri i valvulës së vrimës 32 mm
 • Diametri i grykës së vrimës 35 mm
 • Rozetë Ø 60 mm
 • Maksismumi prurje 5.7 l/min

KODI:

KODI:

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!