Grup lavapjate MEM

Dornbracht

Kalo te informacioni i produktit
1 e 5
Color

Dornbracht

Rubineti i kuzhinës MEM - estetik dhe i reduktuar

 • Materiali

  Të dy versionet e krehura dhe ato me shkëlqim të përfundimit të ri të shampanjës (22 kt ari) kombinojnë ngrohtësinë dhe elegancën në një nuancë ekskluzive.

Veçoritë
 • Projeksion 241 mm
 • Grykë e rrotullueshme 360°
 • Rrjedha e pasuruar me ajër
 • Maks. prurje 6.3 l/min me presion rrjedhjeje 3 bar
 • Pa plumb
 • Ky produkt mund të ndihmojë një ndërtesë për të përmbushur kërkesat e Sistemeve të Vlerësimit të Ndërtesave të Gjelbërta, p.sh. LEED®, BREEAM®, DGNB
 • Njësia operative mund të vendoset lirshëm.

          KODI:

          KODI:

          ⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

          TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!