Grup shperndarje termostatik 30-60°C

Barberi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Barberi

Grup shperndarje termostatik 30-60°C 1x1x3/4" UPM3 AUTO 15/70

  • Temperatura maksimale e punës: 90 °C
  • Presioni maksimal i punës: 10 bar
  • Lidhjet me fileto: ISO 228-1
  • Pompë: Grundfos UPM3 AUTO 25-70 130; Wilo Para 15/7-50/SC 130; Grundfos UPSO 15-65 130 (Ekstra BE)
  • Gama e rregullimit të valvulës së përzierjes termostatike: 30–60 °C dhe 25–50 °C
  • Lëngjet e përshtatshme: ujë, solucione glikoli (maksimumi 30%)
  • Shkalla e matësit të temperaturës: 0–120 °C

ID - 02G02000L

KODI:

KODI:30372

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!