Grup sigurie per uje te ngrohte

Caleffi

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Caleffi

Grup sigurie per uje te ngrohte

Grup sigurie hidraulike për ngrohësit e ujit të nxehtë, me valvul mbyllëse dhe valvul kontrolluese.
Çertifikuar sipas EN 1487.

Te dhenat teknike:

  • Presioni maksimal i punës: 10 bar
  • Gama e temperaturës mesatare: 2–120 °C
  • Cilësimi: 7 bar
  • Përfundimi: krom
  • Materiali: bronzi

KODI:

KODI:31960

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!