Guarnicion per radiator

Fixeco

Kalo te informacioni i produktit
1 e 1
Modeli

Fixeco

Guarnicion per radiator

Guarnicione për kapakë dhe reduktime me brazdë dhe guarnicione  për bashkimin e elementeve të radiatorit prej alumini.

KODI:

KODI:20553

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!