Hapëse vrimash RB3W

Ridgid

Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

RIDGID

Hapëse vrimash RB3W 

Suport dhe set ankorimi

Karakteristikat:

 • Baza e kombinuar për fiksim me vakum ose spirancë.
 • Lidhja e motorit me veprim të shpejtë.
 • Hyrje tavani në krye të kolonës.
 • 2 rryma të integruara dhe 4 vida rregulluese për shpime pingule.
 • Treguesi i qendrës së vrimës së shpimit, treguesi i thellësisë së shpimit për shpime të sakta.
 • Dorezë mbajtëse.
 • Krahët mbështetës për fiksim optimal.

Specifikimet teknike të stendës:

 • Maks. kapaciteti - 162 mm.
 • Maks. thellësia e ushqimit - 540 mm.
 • Këndi i shpimit deri në 45°.
 • Dorëzuar me vulë gome për bazë vakum.
 • Dimensionet e stendës (J x P x H): 480 mm x 280 mm x 995 mm.
 • Pesha e qëndrimit: 13,8 kg.

Karakteristikat e motorit të modelit RB-3W

 • I përshtatshëm për shpime të thata ose të lagështa, shpime me dorë të lirë ose shpime nga bazamenti.
 • Shpim i thatë me dorë të lirë në tulla deri në 162 mm; shpim i lagësht me dorë të lirë në beton deri në 82 mm, shpim i lagësht deri në 162 mm me mbajtës.
 • Rregullimi i rrjedhjes së ujit të vendosur në dorezë, për kontroll optimal gjatë lagështimit në dorë

Operacioni i shpimit.

 • Fiksim me veprim të shpejtë pa vegla të makinës në mbajtëse.
 • Treguesi i mbingarkesës (LED) jep reagime vizuale gjatë shpimit.
 • Kuti ingranazhi me pompë vaji të integruar për lubrifikimin e vazhdueshëm.
 • Çift rrotullimi i përdorur për shpime rregullohet vetë sipas ingranazheve të zgjedhura.
 • Mbulesa të jashtme të ujit për zëvendësim të lehtë.
 • Furnizimi me ujë është i ndarë fizikisht nga shkarkimi i pluhurit dhe pjesa tjetër e makinës, duke siguruar jetëgjatësi të përmirësuar të veglave dhe rritja e sigurisë së përdoruesit.

Specifikimet teknike të motorit

 • 1.900 W, motor me 3 shpejtësi (450 / 1250 / 2700 RPM).
 • Bosht: 1⁄2" BSP (M).
 • Përshtatës: 1⁄2" BSP (F) në 1⁄2" BSP (F) i përfshirë.
 • Përshtatës i kombinuar 1⁄2" BSP (F) në 1⁄2" BSP (F) & 11⁄4" UNC (M) i përfshirë.
 • Përdorimi i aparatit për nxjerrjen e pluhurit (Nr. Kat. 68416) i rekomanduar gjatë shpimit të thatë.
 • Tufë mbrojtëse mekanike.
 • Elektronikë me valë të plotë me start të butë, mbrojtje mekanike dhe termike.
 • Kabllo lidhëse e gjatë me mbrojtje të integruar të përdoruesit (PRCD).
 • Furça karboni të zëvendësueshme.
 • Pesha e mjetit: 6,1 kg

KODI:

KODI:24401

⨀Kontakto për tË marË njË ofertË mbi ketË produkt Shikoni detajet e plota

TRANSPORTI FALAS NË POROSI MBI 5000 LEKË!